Fellinco

Allround Zwembadmedewerker

Sinds 1 september 2006 heeft de beroepsopleiding voor Allround zwembadmedewerker (Aqua & Leisure host) een nieuwe structuur. Klik hier om de folder te downloaden met uitleg over de beroepsopleiding Allround zwembadmedewerker. De taken van de Allround zwembadmedewerker zijn verdeeld over drie functies, die overeenkomen met certificeerbare eenheden:

Flexibel

De opleiding is flexibel opgezet. Men kan ervoor kiezen om één eenheid van de opleiding te volgen en af te ronden. Er is geen sprake van een vaste volgorde of van voorwaarden om aan de opleiding voor een eenheid te beginnen. Per certificeerbare eenheid kan een branchecertificaat worden belesgeverhaald. Iedere certificeerbare eenheid is opgebouwd uit twee delen die eventueel afzonderlijk kunnen worden afgerond met een bewijs van deelname.

Ook kan de hele beroepsopleiding worden afgerond met het branchediploma Allround zwembadmedewerker van het Nationaal Platform Zwembaden | NRZ. Dit betekent verplicht examen doen voor alle drie certificeerbare eenheden.